Bob Peeters ziet hoe 'zijn' Lierse bijna met rug tegen de muur staat: "Denk dat de fans liever vanaf nul zouden beginnen, naar het voorbeeld van Mechelen en Beerschot"

22 februari 2018 21:45

Het ziet er niet goed uit voor Lierse. De club uit 1B met een rijke geschiedenis zit financieel in vieze papieren en dat raakt enkele ex-spelers diep in het hart. Een van hen is Bob Peeters, die denkt dat er maar beter meteen een drastische keuze kan gemaakt worden.

De boomlange ex-spits kende een mooie tijd op 't Lisp en werd in 1997 kampioen met de club, die toen getraind werd door Eric Gerets. Het lijkt een ver en sprookjesachtig verleden. “Dit doet pijn, maar het is vooral een drama voor de supporters van de club. Het zijn zij die de club zo groot gemaakt hebben en zij zijn nu het slachtoffer van de zaak", klinkt het bij HLN.

Bob Peeters (44), op dit moment coach van reeksgenoot Westerlo, probeert in het hoofd van de fans te kijken: "Ik lees nu dat ze bezig zijn met eventuele overnemers, maar ik vraag mij af of de supporters dat willen. Volgens mij zouden ze liever vanaf nul beginnen, zoals Mechelen en Beerschot dat gedaan hebben. Herbeginnen met de waarden die Lierse naar het succes hebben geleid."

Glenn Bogaert

2e klasse \\ Lierse SK
 
 
Reacties.