Hazard niet helemaal blij met zijn rol à la Mertens: "27 ballen geraakt, waarvan 15 met het hoofd"

22 februari 2018 09:34

Het kan nog altijd alle kanten uit in de confrontatie tussen Chelsea en Barcelona. Antonio Conte koos in de heenmatch voor de 'veilige' opstelling, maar Eden Hazard heeft wel een raad voor zijn coach.

Hazard speelde dinsdag als valse 9, maar dat doet hij niet zo graag. "Op zich vind ik de rol als valse 9 wel leuk, maar het klopt dat het in wedstrijden zoals deze waarin ik weinig ballen raak, moeilijk is. Ik heb misschien 27 ballen geraakt. Waarvan 15 op mijn hoofd. Maar ik verkies zoals de laatste tien minuten op de flank te spelen. Daar voel ik me meer op mijn gemak want dat is mijn plaats", klinkt het in HLN.

Conte koos voor een opstelling zonder Morata en een extra verdediger. Voor de terugmatch wil Hazard liefst iets anders. "We moeten aanvallen ginder. Ik heb het er met Cesc over gehad in de kleedkamer. Het gaat heet worden ginder. Zelfs als we 1-0 hadden gewonnen, zou de terugmatch moeilijk zijn geweest. Maar we gaan om te scoren en om te winnen. Daarvoor moeten we minstens even goed zijn als vandaag. We gaan ook goed moeten verdedigen want het terrein is ginder groter."

Manuel Gonzalez

Champions League \\ Chelsea
 
 
Reacties.