Genieten van Standard - Club, Beerschot, Cercle, Feyenoord - PSV en veel meer

23 februari 2018 18:45

Een nieuw voetbalweekend staat voor de deur. En het zou wel eens een bijzonder interessant en spannend weekend kunnen worden. U hoeft er weinig van te missen.

Genk en Antwerp schieten de speeldag in België op gang. En dat kan meteen een erg leuke wedstrijd worden, want beide ploegen willen nog erg graag play-off 1 halen - al hebben de Limburgers wel al de bekerfinale achter de hand. Wed en kijk deze wedstrijd live op UNIBET TV.

Zondag is er dan weer de reprise van de halve finale van de Beker van België tussen Standard en Club Brugge. Voor de Rouches ook de laatste kans stilaan op play-off 1, maar thuis tegen blauw-zwart lieten ze al zien hoe het kan. Kunnen ze opnieuw stunten? Wed en kijk deze wedstrijd live op UNIBET TV.

in 1B kijkt iedereen al uit naar de dubbele confrontatie tussen Beerschot-Wilrijk en Cercle Brugge. Maar beide ploegen kan je nu al eens scouten op speeldag 14, want ze spelen nog een wedstrijd die de goede vorm kan aantonen. Wed en kijk deze wedstrijd live op UNIBET TV.

Maar ook het buitenland barst van de topwedstrijden. In Nederland is er de topper tussen PSV en Feyenoord, zowat de laatste kans voor de Rotterdammers om nog iets te doen aan de achterstand. En het AS Roma van Radja Nainggolan neemt het op tegen AC Milan, terwijl Atlético Madrid - vermoedelijk zonder Carrasco - tegen Sevilla moet. Wed en kijk deze wedstrijd live op UNIBET TV.

Wed en kijk bij Unibet (voor accounts met min. €0.10). Via een bonus aan 200% tot 80 euro kan dat voor een gokje op Racing Genk bijvoorbeeld meteen 140 euro opleveren.

Redactie

Jupiler Pro League \\ 2e klasse \\ Nederlandse Eredivisie \\ Antwerp \\ KRC Genk
 
 
Reacties.