Dembélé reageert zelf op supervorm en over zijn plaats bij de Rode Duivels: "Linksachter?"

23 februari 2018 22:37

Moussa Dembélé speelt tegenwoordig de pannen van het dak bij Tottenham. De middenvelder krijgt lof van alles en iedereen. En velen vinden dat hij bij de Rode Duivels de plaats van Axel Witsel moet krijgen.

Het is wel een beetje raar dat hij pas nu de grote erkenning krijgt. "We speelden tegen grote teams en daarin heb ik het goed gedaan", zei hij bij Play Sports. "Dat heeft iedereen de ogen geopend. Nu zegt iedereen: hij is goed bezig."

Zijn ploegmaats dichten hem bijna bovennatuurlijke krachten toe. "Dat is super natuurlijk. Ik speel ook voetbal omdat ik het leuk vind. Als iedereen je dan appreciatie geeft... Mooier kan niet."

We willen de Champions League winnen

Maar de Rode Duivels? Witsel speelt in China, Dembélé speelt voor de grootste Europese prijzen. "We hebben op elke positie ongelooflijke spelers. Er zijn veel opties. Als ik linksachter moet spelen, speel ik linksachter. Natuurlijk liever op mijn vertrouwde positie, maar ik heb het vertrouwen om het overal goed te doen."

Maar eerst het seizoen op dit elan afwerken. De vijfde plek in de Premier League is niet echt zijn doel. "We willen de FA Cup winnen, de Champions League winnen en in de top vier geraken. We hebben recent tegen topploegen gespeeld en iedereen heeft gezien dat we beter kunnen dan die vijfde plaats."

Johan Walckiers

Premier League \\ Tottenham \\ Crystal Palace
 
 
Reacties.