Stijn Stijnen wil enkel als alles juist zit in een nieuw trainersavontuur stappen: "Als je zo lang in het voetbal zit, krijg je van bepaalde mensen een degout"

23 februari 2018 12:23

Stijn Stijnen zat in 2017 een schorsing van acht maanden. Zijn disciplinaire straf ligt intussen al even achter hem, maar tot op heden stapte Stijnen nog niet in een nieuws sportief project.

De ex-trainer van Sporting Hasselt zat al met meerdere clubs rond de tafel, maar kijkt voorlopig de kat uit de boom. "Vaak was het kantje boord, maar als ik 'ja' zeg, moet ik er 100 procent achter staan", vindt Stijnen. "Dat was tot nu nog niet het geval."

"Als je jaren in het voetbal zit, krijg je ook wel een degout van bepaalde mensen. Alle factoren moeten dus meezitten om met een nieuwe club in zee te gaan."

De 36-jarige Stijnen wordt niet ongeduldig. "Ik ben nog jong en baat ondertussen ook een Bed & Breakfast uit. Ik heb voorlopig genoeg te doen", aldus de oud-doelman.

Jupiler Pro League \\ 1e klasse B \\ 2e amateurliga B \\ Club Brugge \\ Sporting Hasselt \\ Beerschot \\ Waasland-Beveren
 
 
 
Reacties.