UPDATE: Anderlecht reageert op licentiedossier

24 februari 2018 13:07

Op 15 februari moesten alle Belgische profclubs de nodige documenten indienen in functie van de beoogde licentie. Landskampioen Anderlecht bleek echter niet volledig met zijn paperassen.

UPDATE: Anderlecht reageerde via de officiële kanalen op het licentiedossier. "In tegenstelling tot wat vandaag in de media verscheen, staat de directie van RSC Anderlecht erop duidelijk te stellen dat de licentieaanvraag voor het seizoen 2018-2019 het normaal verloop volgt. RSC Anderlecht heeft geen uitstel aan de licentiecommissie gevraagd."

Anderlecht diende zijn licentiedossier onvolledig in, meldde Le Soir. Slechts één document ontbrak, maar wel een belangrijk, namelijk dat van het budget.

Het document dat de verwachte inkomsten in kaart brengt om de kosten te dekken, zat niet in het dossier. Door de overname van de club door Marc Coucke zit Anderlecht in een uitzonderlijke situatie verstrengeld. De Brusselaars kregen daarom uitstel tot 9 maart.

1 maart

Op 1 maart neemt Coucke de fakkel over van huidig voorzitter Roger Vanden Stock. De flamboyante zakenman heeft naast het sportieve ook op administratief vlak werk op de plank liggen.

Diederik Geypen

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ KV Oostende
 
 
Reacties.