Boskamp is duidelijk over potentiële Rode Duivel bij Club Brugge: "Nee, alsjeblieft niet"

24 februari 2018 14:22

Yannick Carrasco lonkt naar China. Een opmerkelijke overstap, wetende dat de vleugelaanvaller nog altijd maar 24 is.

Carrasco is in navolging van Axel Witsel op weg naar Azië. Maar in tegenstelling tot de Luikenaar (29) komen voor de Vilvoordenaar de mooiste jaren van zijn voetballoopbaan eraan. "Als je het aan mij vraagt, moet Carrasco wachten tot hij een jaar of 32 à 33 is vooraleer hij naar China gaat", is Johan Boskamp van mening in Het Belang van Limburg. "Yannick is ook nog maar 24. Dan heb je nog tijd zat om voor de poen te gaan. Je zou zeggen: blijf nog lekker vier jaar in Europa voetballen en maak dan die transfer."

De man van Martinez voor de linkerkant

Binnen vier maanden komt het WK in Rusland eraan. Een eventuele transfer naar de Chinese promovendus Dalian Yifang zal volgens Bossie geen impact hebben op zijn selectie.

"Het zal uiteindelijk wel niet zo'n vaart lopen dat Martinez Carrasco niet meeneemt naar het WK in Rusland. Hij is in principe zijn man voor die linkerkant en in mijn ogen ook de enige, die dat kan in het huidige systeem", aldus de oud-trainer.

"Anthony Limbombe van Club Brugge? Nee, alsjeblieft niet. Dat is toch weer van een andere orde. Als je tegen zwakkere tegenstanders speelt, kan dat nog. Maar verdedigend is Limbombe positioneel niet sterk genoeg tegen de toplanden."

Manuel Gonzalez

Jupiler Pro League \\ La Liga \\ Europa League \\ Club Brugge \\ Atlético Madrid \\ België
 
 
Reacties.