Coucke geen fan van Vanhaezebrouck? Hij reageert: "Bij Oostende vond ik niks leuker dan winnen van hem, met zijn gezwaai"

24 februari 2018 09:11

Marc Coucke zou geen al te grote fan zijn van Hein Vanhaezebrouck en er werd zelfs al geopperd dat de nieuwe voorzitter van trainer zou wisselen naar volgend seizoen toe. Op die geruchten reageerde hij nu.

Vanhaezebrouck gaf gisteren toe dat hij al contact had met Coucke. "Een journalist had geschreven dat ik geen fan ben van Vanhaezebrouck. Ik heb daarom mijn telefoon genomen en naar Hein gebeld om te zeggen dat zoiets een verzinsel is van de pers", vertelt hij in HLN.

"Maar ik moet toegeven dat ik als voorzitter van KV Oostende niks leuker vond dan te winnen tegen Hein - áltijd maar mekkeren, áltijd maar met zijn armen zwaaien...; 't is al veel verbeterd. Nu hij míjn trainer is, ben ik natuurlijk blij, want Vanhaezebrouck is een goeie coach."

En het ziet er niet naar uit dat Coucke Hein aan de kant zal schuiven. "Het eerste wat ik wil doen bij Anderlecht is een gesprek aangaan met Hein, en dat zal vertrekken vanuit alle vertrouwen in hem."

Johan Walckiers

Jupiler Pro League \\ Anderlecht
 
 
Reacties.