Batshuayi opgetogen dat UEFA in actie schiet na oerwoudgeluiden: "Enkele idioten mogen ons nooit doen vergeten waarom we van voetbal houden"

26 februari 2018 20:44

Michy Batshuayi bekerde vorige donderdag met Borussia Dortmund ten koste van Atalanta Bergamo verder in de Europa League. Na de wedstrijd in de laars was de Rode Duivel niet te spreken over de racistische spreekkoren.

"We zijn 2018 en toch zijn er nog steeds apengeluiden hoorbaar in de tribunes. Echt? Ik hoop dat jullie voor de buis zullen genieten van het verdere vervolg van de Europa League, terwijl wij doorgaan", tweette Batshuayi.

Atalanta-voorzitter Antonio Percassi excuseerde zich voor de racistische geluiden. Ook de Europese voetbalbond UEFA laat het incident niet zomaar passeren en opende een disciplinair onderzoek. Een goede zaak vindt Batsman.

"Enkele idioten mogen ons nooit doen vergeten waarom we van voetbal houden. Laten we onze stadions schoonmaken en ons focussen op dit mooie spelletje", reageerde de aanvaller op Twitter.

Johan Walckiers

Premier League \\ Bundesliga \\ Europa League \\ Chelsea \\ Juventus \\ Atalanta \\ Borussia Dortmund \\ België \\ FC Augsburg
 
 
Reacties.