Lokeren zet de grove middelen om degradatiespook te verdrijven

26 februari 2018 19:10

Door de 3-2 nederlaag op het veld van Eupen is Lokeren mathematisch nog altijd niet zeker van een verlengd verblijf in de Jupiler Pro League. Dan moet het zaterdag maar gebeuren in en tegen Moeskroen. De Wase club doet er alvast alles aan om voldoende fans op te trommelen om de ploeg te steunen.

En het doet dat met gratis tickets voor de belangrijke trip naar Le Canonnier: "Sporting Lokeren stelt 900 gratis staanplaatsen ter beschikking voor de wedstrijd tegen Excel Mouscron. De gratis tickets zullen wel enkel beschikbaar zijn in voorverkoop bij onze ticketingdienst aan het Daknamstadion", klinkt het in een persbericht van de club.

De supportersclubs krijgen - logischerwijs - voorrang om tickets te reserveren. Vanaf donderdag 1 maart kunnen alle supporters van Lokeren die de verplaatsing naar Moeskroen maken met eigen vervoer een ticket aanschaffen via de ticketingdienst aan het Daknamstadion. 

"Help onze ploeg om nu al zekerheid te krijgen over een verlengd verblijf in de hoogste afdeling! Bestuur, staf en spelers danken jullie nu al voor jullie steun", is de enthousiasmerende slotboodschap.  In de stand prijkt Lokeren op een veertiende plaats met 28 punten, vier stuks meer dan Eupen en rode lantaarn KV Mechelen. 





 

Glenn Bogaert

Jupiler Pro League \\ Sporting Lokeren
 
 
Reacties.