't Is Gebeurd: Galaxy gaat verder op zijn elan en pakt knappe 6 op 6

26 februari 2018 14:30

Galaxy Oordegem wilde in zijn achtste wedstrijd van de competitie doorgaan op zijn elan van tegen Minet en zo ook 2018 helemaal met een lekker gevoel doorgaan. En dat zou ook lukken.

't Is Gebeurd is een team dat vooral uitgaat van een sterke defensie en enkel zelf gevaarlijk wordt als de tegenpartij de bal verliest in een omschakelingsmoment. Met die tactische bijsturing stuurde de coach zijn troepen in de wei.

Het zou ook renderen. Na een voorzichtige start namen de Galaxianen de tegenstander steeds feller in een houdgreep om nooit nog te lossen. Het zorgde voor weinig kansen, maar wel een propere overwinning op het einde.

4-1

Carlo profiteerde van balverlies achterin om de 4-1 eindstand uiteindelijk op het scorebord te zetten, daarvoor had onze goaltjesdief Aernoutovic zijn tweede hattrick van het seizoen weten binnen te moffelen - telkens van dichtbij de kooi van de tegenpartij.

Na de 0-1 nederlaag tegen hetzelfde team op speeldag 1 een mooi begin van de terugronde. De vierde plaats is binnen handbereik, stiekem mag ook nog gedroomd worden van het podium. Tegen Vijverhof een eerste moeilijke opdracht om dat doel te bereiken.

Redactie

 
 
Reacties.