? Onherkenbaar Real Madrid lijdt late schipbreuk in Catalonië (ondanks vreemde beslissingen van de ref)

27 februari 2018 21:53

De meeste grote competities maken deze week tijd voor de beker, maar niet in Spanje. Zo moest Real Madrid dinsdagavond vol aan de bak tegen Espanyol en dat liep helemaal fout af.

Real verloor al anderhalve maand niet meer, maar dinsdag verviel het weer in zijn slechte vorm van voor nieuwjaar. Tegen Espanyol mochten ze van geluk spreken dat het lang zonder doelpunten bleef, tot Moreno in de 92ste minuut de beslissende treffer maakte.

Toegegeven, Zidane kwam niet met zijn sterkste elf aan de aftrap. Cristiano Ronaldo zat niet in de selectie, Marcelo, Kroos en Modric kampten allemaal nog met blessures, Benzema startte op de bank... En het was er aan te zien dat die sterkhouders ontbraken. 

Zonder dat vaste middenveld draaide het helemaal vierkant. De ene na de andere slechte pass werd verstuurd naar de tegenstander en de beste kansen waren uiteindelijk nog voor de Catalanen. Moreno maakte Madrid dan nog verdiend af in de slotminuut. Barcelona, Atlético en Valencia zagen het allemaal graag gebeuren.

Er moet wel bijgezegd worden dat de scheidsrechter aan beide kanten van het veld vreemde beslissingen nam: 

Primera Division \\ Real Madrid \\ Espanyol Barcelona
 
 
 
Reacties.