Lukaku vraagt, wij draaien: Dit zijn de All-Star-teams uit de Premier League!

27 februari 2018 15:16

Romelu Lukaku kwam gisteren met een uitstekend idee. "Waarom organiseren we geen All-Star game in de Premier League met de beste sterren uit het noorden tegen die uit het zuiden?" Wel, Romelu, zo zouden onze teams eruit zien.

Uiteraard kiezen we spelers uit de drie grote topclubs uit het noorden (City, United en Liverpool) en de drie grote teams uit Londen (Chelsea, Arsenal en Tottenham)

Het Noorden

Tussen de palen is de keuze duidelijk. David De Gea is en blijft één van de beste doelmannen ter wereld. In de defensie kiezen we vooral voor jongens van Manchester City met Walker, Kompany en Otamendi. De vreemde eend in de bijt is Robertson, bij Liverpool aan een uitstekend seizoen bezig.

U zal het merken, we geven een kleine voorkeur aan Rode Duivels. Maar De Bruyne had er altijd in gestaan, no matter what. Hij wordt geflankeerd door Pogba en Silva. Voorin kiezen we met Lukaku voor de Belgische spits bij uitstek over het kanaal en mogen de flitsers van Liverpool, Salah en Firmino, de aanval vervolledigen.

Het Zuiden

In doel kiezen we uiteraard voor Thibaut Courtois, met voor hem Jan Vertonghen door de blessure van Alderweireld. Naast hem mag Koscielny zijn degelijkheid van bij Arsenal demonstreren. Op links kunnen we niet rond Alonso, aan de overkant vindt hij met Cesar Azpilicueta een ploegmaat terug.

Geen team zonder Moussa Dembélé, de Belg krijgt steeds meer de waardering die hij verdient. Naast hem kiezen we voor Ngolo Kanté, dé aanjager bij uitstek. Zij moeten rugdekking geven aan Christian Eriksen. Voorin kunnen we uiteraard niet rond Özil, Hazard en Harry Kane. Je zou gek moeten zijn.

Sander De Graeve

Premier League \\ Liverpool FC \\ Manchester United \\ Manchester City \\ Chelsea
 
 
Reacties.