Cercle Brugge komt fans tegemoet die geen ticket konden bemachtigen voor finalematch op 't Kiel

28 februari 2018 15:10

Komende zondag zijn alle ogen gericht op Beerschot Wilrijk en Cercle Brugge, die onder elkaar zullen uitmaken wie komend seizoen in eerste klasse voetbalt. De bezoekende fans zullen met 629 zijn, maar wat dan met de supporters van groen-zwart die de match niet in het stadion zelf kunnen meepikken?

Niet getreurd, 'De Vereniging' pakt uit met enkele supportersinitiatieven om de fans die geen ticket wisten te bemachtigen voor het eerste finaleduel op 't Kiel tegemoet te komen. In de Cercle Pub, bij de fans beter bekend als 'Bij Tania & Ricardo', kan de match alvast live gevolgd worden. Naast een groot scherm worden er ook verschillende tv's voorzien. De toegang - vanaf 12u30 - is gratis, 

Op de Olympos-site, aan de oostzijde van Jan Breydel, komt er zelfs een heus groen-zwart fandorp. De organisatie is in handen van de mensen die tijdens de matchen van de Rode Duivels op het WK 2014 én het EK 2016 voor een groot supportersfeest zorgden op 't Zand in Brugge. Alle fans van Cercle zijn welkom vanaf 14u30, de toegangsprijs bedraagt vijf euro, maar daar staan wel twee drankbonnetjes tegenover.

Glenn Bogaert

2e klasse \\ Cercle Brugge
 
 
Reacties.