Kevin Oris (33) keert terug in 2e Amateur: "Omdat ik goed verdiend had in Azië, was het financiële bijzaak en kon ik mijn hart volgen"

28 februari 2018 11:28

De Aziatische avonturier keert terug naar het land van herkomst, want Kevin Oris heeft zoals verwacht een contract getekend bij Thes Sport. Daar heeft hij zo zijn redenen voor.

Sinds vorige week is de 33-jarige Kevin Oris als transfervrije speler voor tweede amateurclub Thes Sport beginnen voetballen. "Er was interesse van andere ploegen, maar ik had meteen een heel goed gevoel bij deze club", legt hij uit in Gazet van Antwerpen.

Die fanatieke supporters, dat is Antwerp in het klein, hé - Kevin Oris

Door zijn jaren in China, Japan en Zuid-Korea kon hij vol voor de sportieve keuze gaan. "Omdat ik goed verdiend had in Azië, was het financiële bijzaak en kon ik mijn hart volgen. En dan die fanatieke supporters, dat is Antwerp in het klein, hé", vergelijkt hij die van Tessenderlo met die van zijn ex-ploeg.

"In het begin had ik schrik voor het niveau, maar hier zit enorm veel voetballende kwaliteit. Ik ga er van uit dat we promoveren en mits enkele gerichte aankopen zie ik deze ploeg in de eerste amateurklasse zelfs bovenaan meedraaien."

Yannick Lambrecht

Jupiler Pro League \\ Antwerp \\ Thes Sport Tessenderlo
 
 
Reacties.