Courtois trok Conte in twijfel, transfer voor hem én Hazard nakend? 'Zat aan tafel met verrassende topclub'

28 februari 2018 20:03

Antonio Conte die - niet voor het eerst dit seizoen - Eden Hazard naar de kant haalde in een topmatch bij Chelsea? Het is aanleiding voor heel wat deining en reuring. En mogelijk verliest de club zo zijn twee Belgen.

Thibaut Courtois trok de keuze van zijn coach in twijfel. "Zo'n speler moet er gewoon altijd 90 minuten opstaan, want hij kan altijd wel iets extra brengen", klonk het dit weekend bij Play Sports. In Sports Late Night waren Marc Degryse en Eddy Snelders het daar mee eens.

Courtois én Hazard gaven de voorbije maanden al meermaals aan hun toekomst een beetje aan elkaar te hebben verbonden. Als de ene bij zou tekenen bij Chelsea, dan de andere ook meteen. Maar tot op heden heeft geen van beiden dat al gedaan.

PSG

Real Madrid is een absolute topfavoriet voor beide goudhaantjes. Hazard gaf eerder al aan graag onder en met Zinedine Zidane te werken, terwijl Courtois zijn hart heeft verloren aan Madrid - waar zijn kindje ook woont.

Maar: volgens RTBF heeft Courtois deze week een gesprek gehad met het bestuur van ... PSG. Hij zou in een Londens hotel gespot zijn met een afvaardiging van de Franse topclub. Ook Eden Hazard werd overigens in het verleden al eens aan de Parijzenaars gelinkt. 

Aernout Van Lindt

Premier League \\ Manchester United \\ Chelsea
 
 
Reacties.