Ook KV Mechelen mag klagen na nederlaag in Luik: "Een videoref was niet nodig om die fout te zien"

03 maart 2018 23:21

Twee keer op voorsprong komen en toch nog verliezen. Het overkwam KV Mechelen op het veld van Standard (3-2). Hassane Bandé was de hoofdrolspeler net voor de pauze. Scheidsrechter Lambrecht zag echter geen fout op de aanvaller en gaf Cavanda dan ook geen rood.

Net voor de pauze mocht Bandé alleen op Ochoa af. Laatste man Cavanda haalde de doorgebroken aanvaller neer. Scheidsrechter Lambrecht zag echter geen fout en bestrafte Cavanda dan ook niet met rood. "Het was een fout op mij en dat op een belangrijke fase in de wedstrijd", baalde Bandé na afloop.

"Spijtig dat de scheidsrechter het niet gezien heeft. Een videoref was niet nodig om die fout te zien", vervolgde de vinnige spits. "Hij vertelde me dat hij het niet gezien had. Ze zijn met vier en niemand had het gezien."

Beter doen dan Eupen

Malinwa moet op de slotspeeldag beter doen dan Eupen om in 1A te blijven. Het heeft dus zijn lot in eigen handen. "Een punt pakken had een gouden zaak geweest. Nu moeten we proberen om meer te scoren dan Eupen. Ik hoop dat het niet mijn laatste match voor KV Mechelen wordt", aldus Bandé. 

Bart Ver Elst

Jupiler Pro League \\ Standard \\ KV Mechelen
 
 
Reacties.