Jan Mulder kan het werkelijk niet meer aanzien: "Ik zou hem tijdens de rust nog ontslaan wegens vernedering van zijn eigen spelers en fans"

04 maart 2018 20:38

Jan Mulder zit zelden verlegen om een krasse uitspraak en ook vanavond liet de Nederlandse topanalist zich in de studio van 'Play Sports' volledig gaan. Niet voor het eerst richtte hij zijn pijlen op Antonio Conte, de trainer van Chelsea.

"Ik ben tegen het ontslaan van trainers, maar in dit geval zeg! Het lost natuurlijk niks op, maar ik zou Conte in dit geval nog tijdens de rust ontslaan. Ik zou van de tribune of desnoods van een schip komen en dan zou ik hem ter plekke ontslaan wegens vernedering van zijn eigen spelers en fans."

De vlijmscherpe ex-spits van Anderlecht heeft ook medelijden met de supporters van Chelsea: "We hebben beelden gezien van hartstochtelijke fans van Chelsea die veranderd zijn in woedende boeren. Ze staan op hun achterste poten, ze worden ook zo'n makke schapen. Jullie moeten in opstand komen! Het is de hoogste tijd! Het is werkelijk niet om aan te zien dat voetbal."


 

Glenn Bogaert

Premier League \\ Manchester City \\ Chelsea
 
 
Reacties.