Karl Vannieuwkerke en Filip Joos ergeren zich blauw aan betonvoetbal Chelsea: "Doet ons denken aan de loopgraven van de Eerste Wereldoorlog"

04 maart 2018 19:00

Chelsea kreeg al heel wat kritiek voor de recente manier van voetballen onder Antonio Conte en ook vandaag in de topper tegen Manchester City serveerden 'The Blues' bijzonder slaapverwekkende en ultradefensieve kost. Tot grote ergernis van Karl Vannieuwkerke.

De West-Vlaamse presentator van 'Studio Live' op 'Play Sports' kon zijn ergernis niet intomen tijdens de rust van de Engelse kraker: "Chelsea doet ons denken aan de loopgraven van de Eerste Wereldoorlog en Manchester City wil wel, maar kan voorlopig niet voorbij die loopgraven geraken. Dat is een beetje het verhaal van die eerste helft. Je moet met twee zijn om te dansen en vandaag is er maar één ploeg die wil dansen", klonk het bikkelhard. 

En ook commentator Filip Joos vond het vertoon van de ploeg van Rode Duivels Thibaut Courtois en Eden Hazard niet om aan te zien: "We gaan rusten met 0-0 tussen voetbalploeg Manchester City en Chelsea, de ploeg die niet wil voetballen vandaag."


 

Glenn Bogaert

Premier League \\ Manchester City \\ Chelsea
 
 
Reacties.