RIP Astori: alle zondagmatchen in Serie A afgelast na onverwacht overlijden, massale steunbetuigingen van over de hele voetbalwereld

04 maart 2018 13:23

Tot onze spijt moesten we deze middag droevig nieuws melden: Fiorentina-aanvoerder Davide Astori is onverwacht overleden in zijn slaap. Het slaat in Italië en ver daarbuiten in als een bom.

De Italiaanse pers komt met meer details naar buiten over het trieste verhaal. Volgens Sky Sports Italia zouden ploegmaats de deur van zijn hotelkamer hebben ingebroken nadat Astori niet was komen opdagen voor het ontbijt. Toen vonden ze hem levensloos in bed.

Dat gebeurde in Udine, waar Fiorentina normaalgezien vandaag tegen Udinese zou spelen, maar die match werd afgelast. Intussen heeft de Italiaanse voetbalbond ook besloten om alle andere wedstrijden niet te laten doorgaan uit respect.

RIP Astori

Vanzelfsprekend zag niemand het overlijden van een 31-jarige topfitte speler aankomen. Via sociale media delen ploegmaats, tegenstanders en vele andere bekende gezichten uit de voetbalwereld in de rouw.

Yannick Lambrecht

Serie A \\ Italië \\ Fiorentina
 
 
Reacties.