Dat wordt nogal een ontvangst! Buurtbewoners en jeugdspelers halen alles uit de kast om Cercle te motiveren voor clash met Beerschot

06 maart 2018 14:53

Zaterdagavond staat Jan Breydel ongetwijfeld in vuur en vlam voor het tweede finaleduel tussen Cercle Brugge en Beerschot Wilrijk. De fans van groen-zwart zullen op scherp staan om hun ploeg naar de promotie te schreeuwen en ook de buurtbewoners doen hun duit in het zakje.

Bij Cercle halen ze alles uit de kast, niet alleen op sportief vlak: de inwoners van de Olympialaan - die recht richting het Jan Breydelstadion leidt - zullen voor versiering in de kleuren groen en zwart zorgen en de spelersbus zal voor één keer ook uitzonderlijk via de straat in kwestie het stadion binnenrijden, dat valt te lezen op de clubwebsite. 

En dat is nog niet alles: de jeugdspelertjes zullen ook hun duit in het zakje doen met een erehaag ter verwelkoming van de spelersbus. De fans zijn vanaf 18u15 welkom in de Olympialaan om de spelers een allerlaatste duwtje in de rug te geven. De genoemde straat zal ook verkeersvrij zijn, de spelers worden verwacht om 18u30.

Glenn Bogaert

2e klasse \\ Cercle Brugge
 
 
Reacties.