"Eden Hazard heeft zijn makelaar gebeld en gezegd: 'Haal mij hier dringend weg'"

06 maart 2018 17:22

Engeland is in de ban van de malaise bij Chelsea en dan komt ook de rol van Eden Hazard in beeld. De Rode Duivel liet zondag duidelijk zijn frustratie blijken tijdens de topper tegen Manchester City want hij raakte als spits amper een bal. Volgens Jamie Carragher is de maat vol en wil Hazard weg.

Was de verloren kraker tegen leider Mancester City de druppel die de emmer deed overlopen bij Eden Hazard? Misschien. Onze Belg is duidelijk zichtbaar gefrustreerd en dus is hij 'talk of the town' in Engeland. 

Volgens voetbalanalist en ex-speler van Liverpool Jamie Carragher heeft Hazard het helemaal gehad: "Hij is de sterspeler van Chelsea, maar er zijn altijd al geruchten geweest dat hij de club zou verlaten", klinkt het bij 'Sky Sports'. "Wat zeker is, is dat hij na de match thuisgekomen is, in zijn zetel is gekropen en zijn makelaar heeft gebeld met de boodschap dat hij hem daar dringend moet weghalen."

De 40-jarige Carrager hoopt, net als vele andere analisten en liefhebbers, dat Hazard straks bij een club terechtkomt die dominant en attractief voetbal serveert: "Eden moet gewoon vlakaf durven zeggen dat hij in een ploeg wil spelen die de bal heeft en de boel domineert, zoals Manchester City." 

RTBF-analist Rodrigo Beenkens volgt dat idee, dat liet hij gisteravond optekenen in de talkshow 'La Tribune': "Antonio Conte is te angstig en te verdedigend. Ik zou Eden veel liever bezig zien in een systeem (zo)als dat van Guardiola."

Hermès Van Damme

Premier League \\ Chelsea
 
 
Reacties.