Vandenbempt wikt en weegt bovenaan, voor top-6 en onderaan: "Anderlecht opnieuw favoriet", "Marin bepalend" en "Hij straalt rust uit"

07 maart 2018 09:50

Lukasz Teodorczyk begint opnieuw te scoren, Razvan Marin blijft strooien met assists. Zo zijn ze belangrijk voor respectief Anderlecht en Standard. Waar gaat hen dat nog brengen? Volgens Peter Vandenbempt is het duidelijk.

Club Brugge lijkt de ongenaakbare titelfavoriet, maar voor plek twee komt Anderlecht opnieuw beter uit de verf: "Met deze trefzekere Teodorczyk zijn ze wat mij betreft favoriet voor plek twee", aldus Peter Vandenbempt in Sport/Voetbalmagazine.

Marin & Coosemans

De strijd om play-off 1 zou wel eens in het voordeel van Standard kunnen worden beslist: "Razvan Marin trapt ze met zijn rechter wel de top-6 binnen, als ze op Oostende voor een keertje de sluizen achteraan kunnen dichthouden."

En onderaan? "Coosemans straalt rust en vertrouwen uit opnieuw, hij heerst in de lucht en zijn reflexen zijn straf. Een fijne gedachte voor een coach als het straks op leven en dood is in de strijd tegen degradatie."

Aernout Van Lindt

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Standard \\ KV Mechelen
 
 
Reacties.