Wordt hij dan toch eindelijk opgeroepen? Ruud Vormer in voorselectie Oranje!

07 maart 2018 12:08

Zien we Ruud Vormer binnenkort dan toch aan het werk bij de Nederlandse nationale ploeg? Die kans bestaat want de 29-jarige Gouden Schoen van Club Brugge werd door de nieuwe bondscoach Ronald Koeman opgenomen in een (ruime) voorselectie van 33 spelers voor de komende oefeninterlands van Oranje.

Het is natuurlijk lang niet zeker dat Vormer - dit seizoen al goed voor 9 goals en 15 assists in de Jupiler Pro League - er straks ook effectief bij is, maar dit is toch alvast een mooie opsteker. Eindelijk die erkenning vanuit Nederland, al lag de publiekslieveling van blauw-zwart zelf al niet echt meer wakker van het feit dat hij voor de nationale ploeg telkens over het hoofd werd gezien.

Nederland oefent onder z'n nieuwe bondscoach Ronald Koeman tegen kleppers als Engeland en Portugal, die matchen worden afgewerkt op respectievelijk 23 maart in de Amsterdam ArenA en op 26 maart in het Zwitserse Genève. In de voorselectie zitten nog twee oude bekenden: Marco Bizot (ex-KRC Genk) en Sergio Padt (ex-AA Gent). De definitieve selectie wordt op vrijdag 16 maart bekendgemaakt. 

Glenn Bogaert

Jupiler Pro League \\ Club Brugge \\ Nederland
 
 
Reacties.