Van Wijk trekt staart in: "Iedereen speelt voor zijn eigen toekomst"

09 maart 2018 10:47

Dennis Van Wijk zette de deur een tijdje geleden open door te zeggen dat Eupen zeker nog flink wat punten zou gaan pakken, zondag zal iedereen gespannen kijken naar Eupen - Moeskroen en KV Mechelen - Waasland-Beveren. Cadeautjes? Neen.

De match tegen Waasland-Beveren is bijzonder belangrijk voor KV Mechelen: "Er hangt veel vanaf: toekomst van de club, toekomst van mezelf, supporters, ... Het belang van deze match is enorm groot", aldus Dennis Van Wijk op zijn persconferentie voorafgaand aan het duel tegen Waasland-Beveren.

De voorbije weken was er veel te doen onder verbondjes en mogelijke akkoordjes, maar de supporters van Moeskroen gaven ondertussen al aan dat ze willen dat Mechelen in eerste klasse blijft. "De supporters van Mechelen hebben hen ook gesteund toen ze het moeilijk hadden, dus die verbondenheid is logisch. Alles kan nu een rol spelen."

Toekomst

Sowieso verwacht Van Wijk zelf geen cadeatuje van Waasland-Beveren en hij wil zeker niet meer gezegd hebben dat Moeskroen er eentje gaat geven aan Eupen: "Iedereen speelt uiteindelijk toch voor een winstpremie."

"En voor zijn toekomst. Er zijn flink wat spelers bij Moeskroen die deze zomer zonder contract zitten. Die willen zich toch ook in de kijker spelen of een nieuw contract krijgen bij Moeskroen?"

Johan Walckiers

Jupiler Pro League \\ KV Mechelen
 
 
Reacties.