? Beierse pletwals vernedert Duitse laagvlieger en kan titel al ruiken, doelman illustreert overmacht op erg opvallende wijze

10 maart 2018 21:37

Dat er op Bayern München geen maat staat dit seizoen heeft de Duitse recordkampioen zaterdagmiddag nog maar eens bewezen. Ditmaal was Hamburg, dezer dagen een degradatiekandidaat, het kind van de rekening. De Beierse stoomtrein legde er zes in het mandje.

De goals werden verdeeld onder de drie grote supersterren van de Duitse Rekordmeister: Robben (1), Ribéry (2) en Lewandowki (3). Met de hattrick van de Poolse prijsschutter zit hij nu al aan 100 Bundesligadoelpunten voor FC Bayern.

Volgende week al kampioen?

In het klassement telt Bayern München nu al 20 punten meer dan eerste achtervolger Schalke 04. Er zijn nog acht wedstrijden af te werken in de Bundesliga. Volgend weekend kan Bayern zich al tot kampioen kronen, ze gaan op bezoek bij RB Leipzig, de nummer zes in de stand. 

{INSERT_RANKING}

Inworp doelman

De meest opmerkelijke actie kregen we te zien van thuisdoelman Sven Ulreich. De 29-jarige Duitser nam een inworp voor zijn rekening. Een illustratie van de suprematie van 'FC Hollywood'. 

Clint Vens

Bundesliga \\ Bayern München \\ Hamburger SV
 
 
Reacties.