? Dortmund schijnt Batsman-logo in de lucht en natuurlijk antwoordt die met de winning goal (twee keer zelfs!)

11 maart 2018 20:00

Michy Batshuayi is zich stilaan onsterfelijk aan het maken in Dortmund. De Rode Duivel begon nochtans op de bank tegen Frankfurt, maar slaagde er nóg in om matchwinnaar te worden.

Even snel doorspoelen in Dortmund-Frankfurt: 1-0 na een vroege owngoal, 1-1 een kwartier voor tijd. Maar ene Michy Batshuayi was net van de bank gekomen.

Twee winning goals

Amper twee minuten na de gelijkmaker dribbelde Batshuayi zich vrij en met een harde schuiver bracht hij zijn ploeg weer op voorsprong. De winning goal, dacht iedereen, maar in de extra tijd werd het nog 2-2. Dus toch geen matchwinnaar... Of wel?

Met de allerlaatste aanval van de wedstrijd - in minuut 94 - kreeg Piszczek de bal tot bij Batshuayi. Die draaide zich en op de volley ramde hij de 3-2 nog binnen. Batsman to the rescue, again!