Play-off 1, degradatie... en de overige twee: wat toont Club Brugge nog op Stayen en kan Lokeren afsluiten met een thuisoverwinning tegen Essevee?

11 maart 2018 11:00

Zes matchen hebben nog een gigantische inzet, de overige twee zijn vooral om het reguliere seizoen op een positieve noot af te sluiten. Club Brugge wil zijn leidersplaats in PO1 met vertrouwen verdedigen, Lokeren wil snel nog iets doen aan de thuisreputatie.

STVV - Club Brugge

Als er voor één van deze vier ploegen toch nog iets op het spel staat is het Club Brugge. Bij winst pakken ze 67 op 90, een enorm hoge score, en na halvering van de punten wordt er naar omhoog afgerond. Twee punten extra in PO1 zouden weleens heel belangrijk kunnen zijn indien het toch nog spannend wordt.

Lokeren - Zulte Waregem

Helaas voor Lokeren en zijn supporters nu al zeker: zelfs bij winst - het zou nog maar de derde keer zijn - zijn ze de slechtste thuisploeg van het seizoen. Antwerp, Genk en Mechelen tellen er al vier. Het overbodige duel is voor topcoaches Maes en Dury wellicht wel een kans om al eens iets nieuw te proberen en andere jongens een kans te geven voor de start van de nacompetitie. 

Yannick Lambrecht

Jupiler Pro League \\ Club Brugge \\ Sporting Lokeren \\ STVV \\ Zulte Waregem
 
 
Reacties.