Vlaamse analist probeert einde te maken aan insinuaties van Mechelen: "Als er geen bewijzen zijn, dan moet je zwijgen"


Foto: © photonews 12 maart 2018 18:24

Mechelen degradeert, Eupen blijft. Op zoek naar verklaringen heeft iedereen het over complotten en beschuldigingen, maar is dat niet wat te ver gezocht?

"Eupen was offensief dit seizoen zeker de betere van Mechelen, defensief was het eerder omgekeerd. Het had voor beide ploegen afgelopen kunnen zijn", begint Aimé Antheunis in zijn analyse voor De Zondag.

Moeskroen wordt zeker vanuit Vlaanderen enorm bekritiseerd na de 4-0. "De vele insinuaties die er nu zijn moeten stoppen. Het is ergens logisch, want er werd al vele maanden gesproken over die laatste thuismatch van Eupen, maar als er geen bewijzen zijn, dan moet je zwijgen."

Als je de ene match noemt, moet je de andere ook noemen - Aimé Antheunis

"Je kan dan evengoed iets zoeken achter de remonte van Standard in Oostende. Daar vielen ook nog drie goals na de rust. Pas op, ik meen dat er daar niets achter moet gezocht worden, maar als je de ene match noemt, moet je de andere ook noemen."

"Mechelen heeft het gewoon zelf weggegeven, denk maar aan die gemiste penalty enkele weken geleden. Het moet naar zichzelf kijken", aldus Antheunis.

Jupiler Pro League \\ Eupen \\ KV Mechelen
 
 
 
Reacties.