De Pauw klopt Lokeren, maar krijgt applauswissel en felicitaties van thuisfans: "Heel speciaal"

12 maart 2018 15:07

Hoogstwaarschijnlijk de mooiste goal van de laatste speeldag, die beauty van Nill De Pauw. In het stadion van zijn ex-ploeg deed de Man van de Match monden openvallen en dat deed deugd.

"Blij dat we gewonnen hebben, want ik wou echt revanche na de heenmatch. Toen hebben we onverdiend verloren. Maar nu hebben we wel een goeie prestatie geleverd en hadden we eigenlijk met 0-6 of 0-7 kunnen winnen", zegt de matchwinnaar.

Lokeren-Essevee had op papier geen inzet meer, maar wel voor Nill De Pauw. "Dit was speciaal. Het was de eerste keer terug op Daknam. En dat ik dan scoor… Ik heb het zelfs even kunnen vieren met de thuissupporters en toch ook wel even aan Gregory Mertens gedacht. Heel speciaal." Na de wedstrijd ging De Pauw nog verbroederen met de harde kern van Lokeren achter het doel. 

4-0 of wat?! - Nill De Pauw

Op het einde van het interview krijgt Nill te horen wat er zonet in Mechelen en Eupen gebeurd is. Hij trekt zijn ogen wijd open. “Tja, ik herinner me die eerste match na de winterstop. Mensen onderschatten soms hoe moeilijk het is om op Mechelen te gaan spelen. Maar wij hebben daar een sterke prestatie neergezet en toen is onze goeie reeks begonnen”, zei De Pauw nog over de degradant.

Jupiler Pro League \\ Sporting Lokeren \\ Zulte Waregem
 
 
 
Reacties.