Het doek over de reguliere competitie is gevallen, Extra Time strikt opmerkelijke gast die de strijd zondag vanop de eerste rij meemaakte


Foto: © photonews 12 maart 2018 11:31

De strijd om play-off 1 en het behoud werd zondagmiddag beslecht. De G5 speelt speelt samen met Sporting Charleroi om de titel. KV Mechelen zakte naar 1B.

De slotspeeldag biedt genoeg stof om over na te kaarten. Wie zit in de beste flow om play-off 1 aan te vatten, wat mogen we verwachten van play-off 2 en hoe zal KV Mechelen deze mentale dreun verwerken?

De degradatie van KV Mechelen wordt in Extra Time ongetwijfeld het belangrijkste gespreksonderwerp. Te meer omdat coach Dennis van Wijk mee aan tafel schuift. De Nederlandse oefenmeester was de derde T1 waarop de Maneblussers een beroep deden, maar ook hij kon het tij niet keren.

Verder tekenen ook Jan Mulder en Marc Degryse present, net als vaste tafelgasten Frank Raes en Filip Joos. De uitzending begint om 22u02 op Canvas.

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Antwerp \\ Club Brugge \\ KRC Genk \\ AA Gent \\ Standard \\ Sint-Truiden \\ Eupen \\ KV Oostende \\ KV Mechelen \\ Moeskroen \\ Waasland-Beveren
 
 
 
Reacties.