Van Holsbeeck weer strijdvaardig: "Negen op negen en we spelen weer mee"


Foto: © photonews 12 maart 2018 20:18

We moeten toegeven: we waren ietwat verrast dat Herman Van Holsbeeck op de kalendervoorstelling opdaagde. De manager van Anderlecht zijn toekomst is immers nog steeds niet duidelijk. "Ik zit nog steeds bij de club hé", knipoogde hij.

Van Holsbeeck heeft stijl genoeg om bij zo'n evenement aanwezig te zijn, ondanks dat hij weet dat hij er moeilijke vragen gaat krijgen. "Ik heb nog steeds een contract, dus ik blijf me inzetten." Nee, Van Holsbeeck kan je moeilijk een lafaard noemen.

"Drie weken geleden was het crisis, nu spreken we weer over de titel. Al weten we dat het moeilijk gaat blijven. Het begin wordt heel belangrijk. We spelen twee keer thuis tegen Gent en Brugge en één verplaatsing naar Charleroi. Daarin moeten we 9 op 9 pakken en dan spelen we weer mee."

Snel weten

In de race - die niemand nog verhoopt had op Anderlecht - ziet Van Holsbeeck nog een paar extra elementen. "We hopen Kara te recupereren en misschien ook Najar - die mee is op stage - en Onyekuru. Maar zoals gezegd: we zullen het heel snel weten of we nog een kans maken."

Jupiler Pro League \\ Anderlecht
 
 
 
Reacties.