Jan Mulder geeft nog eens van jetje: "Lukaku heeft één bal geraakt, treurig! Ik kan niet enthousiast zijn over Manchester United, nee!"


Foto: © photonews 12 maart 2018 22:52

Manchester United won afgelopen weekend de altijd beladen 'Hate Game' tegen Liverpool, maar in de tweede helft parkeerde José Mourinho niet voor het eerst dit seizoen vakkundig de bus. Tot grote ergernis van Jan Mulder, zoals u weer een pure liefhebber van het aanvalsspelletje.

De Nederlandse analist gaf op 'Play Sports' flink van katoen, hij liet geen spaander heel van de tactiek van 'The Special One': "Als je ziet dat Man United helemaal niet meer over de middenlijn komt, is dat treurig. Romelu Lukaku heeft één bal geraakt. Dan gaat je sympathie naar de aanvallende club: Liverpool. Ik kan niet enthousiast zijn over Man United, terwijl ik dat graag wil. Dat kan ik écht niet. Nee!"


A la Carrasco

Ook de rol van Alexis Sánchez, die mee in het strakke keurslijf moet, vindt geen genade in de ogen van Mulder: "Je moet dit eigenlijk zien alsof hij nu in China loopt. Net zoals Yannick Carrasco doet ie voor het geld alles wat ze hem vragen. Dit is totaal niet meer de Alexis Sánchez die Mourinho gekocht heeft!"

Dat Marcus Rashford, auteur van twee goals, 20 minuten voor tijd naar de kant moest voor Marouane Fellaini vond de ex-spits van Anderlecht al helemaal te gek: "Dat is toch werkelijk ongelooflijk? Dat is dus niet alleen de schoonheid weghalen, maar ook nog eens de efficiëntie. Die jongen is goud waard! Ik begrijp totaal de manier van denken van Mourinho niet. Ik zou dat nooit doen, maar hij doet niks anders. Hij doet weer iets dat ik compleet niet begrijp, namelijk het mes uit zijn tegenaanval halen."

Champions League \\ Manchester United \\ Sevilla
 
 
 
Reacties.