Louwagie is héél blij met eerste match op Anderlecht: "Was mijn tweede keuze"


Foto: © photonews 12 maart 2018 17:13

Op de eerste speeldag trekt AA Gent naar Anderlecht. Normaal gezien niet echt een leuke binnenkomer, maar in de huidige omstandigheden wreef manager Michel Louwagie zich zelfs in de handen.

Louwagie verklaarde waarom. "Ik ben blij ja. Ik hoopte de eerste match naar Charleroi, omdat wij sowieso niet thuis kunnen spelen. Maar mijn tweede keuze was Anderlecht. Zij hebben geschorsten en dat zou wel eens een grote rol kunnen spelen."

Anderlecht gaat wel in beroep tegen de schorsing van Trebel, maar vrijpleiten gaan ze hem niet kunnen doen. "En hij is een heel belangrijke schakel in het geheel van Anderlecht. Qua grinta en kwaliteit brengt hij heel wat bij. Dus waarom niet?"

Meteen twee besten

En de tweede speeldag komt Brugge op bezoek. "Dan hebben we de twee beste ploegen normaal al gehad en zullen we weten hoe ver we staan. In de laatste vijf wedstrijden spelen we er drie thuis en dat is heel belangrijk. Dan slaat de vermoeidheid toe. Maar het belangrijkste hebben we zondag al gedaan door te winnen van Genk. Ik wou absoluut drie punten voorsprong op Genk en Standard."

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ AA Gent
 
 
 
Reacties.