Monaco gaat verder geld en spelers in Cercle pompen: "En we gaan zeker rond de tafel met Vercauteren"


Foto: © photonews 12 maart 2018 08:03

Er zat zaterdagavond een ruime delegatie van Monaco in de tribunes van Jan Breydel. De moederclub van Cercle Brugge was uiteraard bijzonder tevreden met de promotie. Ze hebben immers veel geld in de club gepompt. En ze zijn van plan om er nog meer in te steken.

Algemeen directeur, Filip Dhondt, gaf meer uitleg. "Plannen of cijfers zijn er niet, maar dat we op de ingeslagen weg doorgaan spreekt voor zich. Goed meedraaien in 1A is de bedoeling", zegt hij in HLN. "De toestand van Cercle wordt in Monaco wekelijks besproken."

De samenwerking levert voor Monaco redelijk afgewerkte spelers op en Cercle profiteert uiteraard. "Ook al spelen we niet op hetzelfde niveau, ik ben ervan overtuigd dat dit een win-winsituatie is voor beide clubs."

Vercauteren

"Wat vast staat, is dat we om de tafel gaan met Vercauteren. Hij heeft een buitengewoon werk verricht en we hebben de intentie om langer met hem door te gaan. Het feest en de vreugde zijn immens, dit had ik niet verwacht. Wij waren gepassioneerd door AS Monaco, maar nu klopt ons hart ook voor Cercle Brugge."

1e klasse B \\ Cercle Brugge
 
 
 
Reacties.