Sterke man Gheysens geeft duidelijke verklaring over toekomst van Bölöni bij Antwerp


Foto: © photonews 12 maart 2018 07:18

Laszlo Bölöni zat gisteren niet op de bank in Anderlecht, geschorst na zijn meest recente uitbarsting. De 65-jarige Roemeen moet zich echter niet te veel zorgen maken. Volgend seizoen mag hij weer op de bank zitten.

Grote baas Paul Gheysens wil immers doorgaan met zijn trainer, ondanks dat er na Nieuwjaar kritiek kwam. "We mogen supergelukkig zijn met die trainer. Hoe kan je nu iets negatiefs zeggen over Laszlo? Hij zal in bepaalde matchen eens wat keuzes gemaakt hebben die iemand anders niet had gemaakt. Maar dat ga je altijd hebben", klinkt het in Het Nieuwsblad.

En dus behoudt hij het vertrouwen. "Ik zeg u: hij is geen doorsnee trainer, hij is een topper. Kijk, er kwamen dit seizoen 25 nieuwe spelers. Dat is niet simpel om dat meteen te laten werken. Samen met sportief directeur Luciano D'Onofrio zit onze coach niet stil. Die mensen zijn nu al naar volgend seizoen toe aan het werken. We moeten ervoor zorgen dat we de juiste spelers bij elkaar krijgen. Ze gaan dat rond krijgen. Ik ben daar zeker van."

Jupiler Pro League \\ Antwerp
 
 
 
Reacties.