Sa Pinto haalt zijn gram én haalt uit: "Jullie praten te weinig over voetbal"

12 maart 2018 08:18

Ondanks een 2-0 achterstand bij de rust, kon Ricardo Sa Pinto met z'n team toch nog een mirakel verwezenlijken. Hij reageerde achteraf emotioneel.

"Dit is geen persoonlijke zege", ontkende hij toch. "Het is een zege van het hele team, Standard moest na drie jaar nog eens in play-off 1 geraken", aldus de gecontesteerde coach. "Ik luister alleen maar naar de mensen waar ik wil naar luisteren. Wat ze van buitenaf denken, deert me niet. Alleen wordt er te weinig over voetbal gepraat hier."

Dit Standard zal er staan in play-off 1 -Ricardo Sa Pinto

Het zag er nochtans niet goed uit bij de rust in Oostende. "Ik bleef erin geloven, zoals ik altijd gedaan heb. We hebben alles geriskeerd voor die zege. Het team wist dat het beter was dan Oostende en na de eerste goal was het geloof helemaal terug."

Hij was enorm tevreden over zijn spelers. "Dit is het Standard dat ik wil zien en waarvoor naar hier ik gekomen ben. Dit is het Standard dat er zal staan in play-off 1, reken maar. Al negen maand zeg ik dat we in play-off 1 zouden zitten, Ik ben er altijd in blijven geloven."

Jupiler Pro League \\ Standard \\ KV Oostende
 
 
 
Reacties.