Vandenbempt over de Mechelse frustratie: "Je kunt vanalles denken bij deze afloop, maar concreet beschuldigen dat is toch nog iets anders"


Foto: © photonews 12 maart 2018 11:04

De frustraties liepen bij de supporters en het bestuur van KV Mechelen na de degradatie hoog op. Velen wezen met een beschuldigende vinger naar Moeskroen.

Malinwa won met 2-0 van Waasland-Beveren, maar aangezien Eupen Moeskroen klopte met 4-0, waarvan enkele goals in het laatste kwart, was de Mechelse degradatie toch een feit.

"Alle begrip voor de frustraties bij KV Mechelen. Je kunt vanalles denken bij deze afloop, maar concreet beschuldigen - zoals veel KV-supporters me gisteren trouwens uitdrukkelijk vroegen om te doen - dat is toch nog iets anders", analyseert Peter Vandenbempt de situatie op Sporza.

Opnieuw Moeskroen

"Dat Moeskroen er weer tussen hangt, dat helpt natuurlijk niet. De club heeft de voorbije jaren een bedenkelijke reputatie opgebouwd, op en naast het veld. Maar: het kan natuurlijk wel in het voetbal."

Volgens Vandenbempt richten de Maneblussers de blik nu beter op de toekomst. "Ik denk dat KV Mechelen er goed aan doet om vandaag de emoties door te spoelen en meteen ook werk te maken van de toekomst. De degradatie is immers het verhaal van een heel seizoen, niet van die ene match gisteren in Mechelen en in Eupen."

Jupiler Pro League \\ Eupen \\ KV Mechelen \\ Moeskroen \\ Waasland-Beveren
 
 
 
Reacties.