🎥 Was dit 'De Mol' bij Moeskroen? Veelbesproken verdediger legt Eupen geen strobreed in weg, kijk en oordeel zelf maar


Foto: © photonews 12 maart 2018 09:41

De 4-0 zege van Eupen tegen Moeskroen deed in Mechelen en wijde omstreken heel wat wenkbrauwen fronsen. Hoe kon de Henegouwse club nu in godsnaam vier goals weggeven op goed een kwartier tijd? En één man zag er bij die twee van die fameuze tegentreffers écht wel lullig uit.

Verdachtmakingen laten we aan anderen over, maar het moet gezegd: de manier waarop Christophe Diedhiou bij de 3-0 én 4-0 van Eupen stond te verdedigen (of net niet), was bijzonder amateuristisch en knullig. Op een hoekschop liet hij de kleine Japanner Toyokawa zomaar vrij inkoppen en bij de laatste treffer liet hij zich kinderlijk de bal ontfutselen door diezelfde aanvaller van de thuisploeg. Bingo! 

We kunnen ons best voorstellen dat de 30-jarige Senegalees de komende dagen niet meteen welkom is in Mechelen want de beelden zijn echt wel pijnlijk voor het tot 1B veroordeelde 'Malinwa'. Bekijk ze alvast hieronder en oordeel vooral zelf. VTM-sportjournalist  en presentator van Stadion Maarten Breckx uitte op Twitter alvast zijn bedenkingen. Wat denkt u? Laat het ons gerust weten in de reacties! 

Jupiler Pro League \\ Eupen \\ Moeskroen
 
 
 
Reacties.