🎥 Bij Antwerp moeten ze toch even bekomen na gemiste play-off 1: "Zal nodig zijn om elkaar even met rust te laten"


Foto: © photonews 13 maart 2018 14:00

Dan heb je al die tijd in play-off 1 gestaan en loopt het op het einde mis. Bij Antwerp balen ze als een stekker, nochtans is de prestatie van 'The Great Old' als promovendus hoe dan ook al geweldig. Maar er zat dus veel meer in dan die uiteindelijke achtste plaats en een ticket voor play-off 2.

In een filmpje op het YouTubekanaal van de club blikken Stallone Limbombe, Alexander Corryn en Geoffry Hairemans nog eens terug op het mislopen van de top-6: "Na de snelle rode kaart dacht ik dat we het zouden halen tegen Anderlecht. Niet dat het makkelijk zou worden, maar ik dacht toch dat we het tot een goed einde zouden brengen", aldus doelpuntenmaker Limbombe. 


"Doet nog altijd pijn"

"Het negatieve is dat we er te weinig gebruik van maken en te weinig scoren", verwijst Hairemans naar de strijd tegen 10 man. "Dat is een beetje het verhaal van het hele seizoen. Het zat eraan te komen dat we play-off 1 zouden missen, maar het doet nog altijd pijn. De komende vier dagen zijn we thuis en het zal nodig zijn om elkaar even met rust te laten en dan vanaf vrijdag de draad weer op te pikken. We willen ons niet belachelijk maken in play-off 2, maar wel zo hoog en zo goed mogelijk uit de bus komen."

Corryn zit met gelijkaardige gevoelens: "Ik denk dat we voor nieuwjaar een bonus van zes punten hadden. Na de jaarwisseling hebben we het laten liggen. Het is niet één match, we hebben verschillende matchen minder gepresteerd. Het zal wat van onszelf afhangen, we willen toch ook laten zien dat we kunnen voetballen. Dat hebben we de laatste weken misschien iets te weinig getoond. Ik hoop dat we herbronnen en dat iedereen de motivatie vindt voor play-off 2." 

Jupiler Pro League \\ Antwerp
 
 
 
Reacties.