🎥 José Mourinho kan duidelijk niet lachen met kritiek van "slechtste trainer ooit in de Premier League"


Foto: © photonews 13 maart 2018 13:42

Wie José Mourinho aanvalt, kan een snelle tegenstoot verwachten. Antonio Conte weet het als geen ander en ook Frank de Boer kan er intussen over meespreken. De Nederlandse analist was afgelopen weekend kritisch voor 'The Special One', maar werd gisteren keihard teruggepakt.

Op de persconferentie in de aanloop naar de terugmatch in de 1/8ste finales van de Champions League liet Mourinho de kans om De Boer terug te pakken - lees HIER wat hij ook alweer zei als analist voor BT Sport - niet liggen: "Ik heb een opmerking gelezen van de slechtste manager in de geschiedenis van de Premier League. Frank de Boer: 7 matchen, 7 nederlagen en 0 goals", sneerde Mourinho met een uitgestreken gezicht.

"Hij zei dat het voor Marcus Rashford niet goed is dat ik zijn trainer ben omdat voor mij winnen het belangrijkste is. Als Frank zijn coach zou zijn dan zou hij leren hoe hij moet verliezen want hij verloor elke match als trainer van Crystal Palace "

De Boer is overigens niet de enige die niet mals was voor de aanpak van de Portugese topcoach van Romelu Lukaku en Marouane Fellaini, ook Jan Mulder pakte stevig uit. Lees HIER zijn betoog nog eens!  

Champions League \\ Manchester United \\ Sevilla
 
 
 
Reacties.