Marc Degryse maakt gehakt van KVM-speler: "Ofwel is het ook verdacht, ofwel is hij gewoon een slechte speler"

13 maart 2018 19:05

Een opmerkelijke rol was er zondag weggelegd voor Nicolas Verdier. De eigenzinnige Franse spits van KV Mechelen, die nota bene wordt gehuurd van Eupen, verkwanselde in de tweede helft meerdere kansen, maar haalde achteraf wel zwaar uit naar Eupen en Moeskroen. Van de pot gerukt, vindt Marc Degryse.

De flinke uithaal van Verdier leest u HIER nog eens en zijn bikkelharde woorden waren gisteren ook een gespeksonderwerp in 'Extra Time'. Analist Marc Degryse, die samen aan tafel zat met zijn schoonbroer en KVM-coach Dennis van Wijk, had geen goed woord over voor de 31-jarige Franse aanvaller. 

"Dit is net de persoon die het niet moet zeggen want dit is geen goeie reclame voor Mechelen. Iedereen van Mechelen had het recht om te zeggen dat ze het verdacht vonden, maar hij niet. Hij had er twee of drie kunnen maken. Hoe hij die eerste kans mist, daar kan je ook bedenkingen bij hebben. Hij mist toch voor een leeg doel? Ofwel is het ook verdacht, ofwel is het gewoon een slechte spits, het zou kunnen dat het het tweede is", hield Degryse zich allesbehalve in. 

"Op een gegeven moment staan ze vijf tegen twee en Verdier denkt maar aan één ding: 'Ik ga schieten'. Die twee mensen naast hem, ziet hij niet meer. Bij die laatste fase toen hij voorbij Davy Roef wilde, deed hij het voor zijn doen nog redelijk goed, vind ik. Maar dat hij Moeskroen en Eupen verwijt dat het een schande is? Hij moet zelf voor de spiegel gaan staan. Ik vind dat hij de laatste is die dat mag zeggen."

aaa

Glenn Bogaert

Jupiler Pro League \\ Eupen \\ KV Mechelen
 
 
Reacties.