Rode Duivel altijd blij als hij onze Belgische kleuren mag verdedigen: "Ze lachen met het feit dat ik graag naar de nationale ploeg ga"

13 maart 2018 10:06

Bij Tottenham kunnen ze altijd op hem rekenen en ook bij de Rode Duivels is hij altijd paraat: Jan Vertonghen. De 30-jarige centrale verdediger is er altijd graag bij als er voor de kleuren van het land moet gestreden worden.

Vertonghen is dan ook al een ancien, hij zit intussen aan 98 caps en 8 goals: “Ze lachen met het feit dat ik graag naar de nationale ploeg ga, maar dat is echt zo. We hebben een supertoffe groep en naar de Rode Duivels komen, breekt altijd een beetje het seizoen in de Premier League in twee of drie."

Een welgekomen afwisseling zeg maar: "Even die nationale ploeg, andere mensen zien, ik heb ook veel vrienden bij de Rode Duivels en mensen die ik lang niet heb gezien. Er heerst ook een andere sfeer, je speelt een ander systeem, je wordt geconfronteerd met andere trainingsmethoden. Dat helpt gewoon om een beetje energie op te snuiven", aldus Vertonghen bij 'Play Sports'. 

Glenn Bogaert

Premier League \\ Tottenham \\ Bournemouth
 
 
Reacties.