Uithaal Coucke richting Van Holsbeeck gecounterd: "De voorzitter had gelijk"


Foto: © photonews 13 maart 2018 22:46

Er is volgens Herman Van Holsbeeck al "een constructief gesprek" geweest met Marc Coucke. De relatie tussen de twee moest immers wat worden uitgeklaard, want er waren verborgen verwijten over en weer. Van Holsbeeck laat echter nog niet in zijn kaarten kijken.

"Wat er met mij gebeurt na Anderlecht zal ik jullie wel laten weten, maar voorlopig is mijn leven nog steeds op Anderlecht", aldus Van Holsbeeck gisteren op de kalenderbekendmaking.

Marc Coucke uitte eerder zijn twijfels over de transfermercato van Anderlecht. Vooral een reactie op de uithaal van Van Holsbeeck op zijn persvoorstelling toen hij de club net gekocht had.

Mitrovic

Of dat helemaal uitgeklaard is, weten we dus niet. Maar om op die mercato terug te komen: Roger Vanden Stock ruggesteunde alvast zijn compagnon. "De voorzitter had gelijk in zijn weekendinterview", zei Van Holsbeeck. Vanden Stock zei daarin dat hij bepaalde transfers - zoals die van Mitrovic - tegengehouden had om de licentie niet op het spel te zetten.

"De voorzitter is een groot man en voorzitter. Het zal moeilijk leven worden met een nieuwe voorzitter op Anderlecht", liet Van Holsbeeck toch een hint vallen. "Ik heb gezwegen, want ik weet dat stilte soms beter is."

Jupiler Pro League \\ Anderlecht
 
 
 
Reacties.