🎥 Wow! FC Barcelona pakt uit met prachtig campagnefilmpje en werkte hiervoor samen met gerenommeerde Oscarwinnaar


Foto: FC Barcelona Nike 13 maart 2018 15:09

FC Barcelona en het bekende sportmerk Nike hebben de handen in elkaar geslagen voor een nagelnieuwe campagne: 'The Ball Makes Us More'. En het reclamefilmpje ter promotie van de gemeenschappelijke baby is bijzonder knap.

Wat ook niet mag verbazen aangezien de man achter het flitsende campagnefilmpje niemand minder is dan Wally Pfister, de bekende Amerikaanse 'cinematographer' die we vooral kennen van zijn samenwerkingen met de gevierde regisseur Christopher Nolan - bekend van kaskrakers als 'Memento', 'The Dark Knight' en 'Inception' - en zelf ook al flink in de prijzen viel. Zo won Pfister voor het eerder genoemde 'Inception' de 'Academy Award for Best Cinematography'. 

FC Barcelona en Nike maakten alvast handig gebruik van zijn geweldige camerawerk om tot een formidabel eindproduct te komen. In de campagne gaat de aandawcht uit naar de symbiose en relatie tussen 'Barça' en de stad Barcelona. En uiteraard maken de sterspelers van de Catalaanse grootmacht ook hun opwachting. Zo is er een hoofdrol weggelegd voor strateeg en boegbeeld Andrés Iniesta. Maar er duikt nog veel meer schoon volk op! Enjoy! 

Champions League \\ Barcelona
 
 
 
Reacties.