Tottenham komt met hoopgevend nieuws over uitgevallen topschutter Harry Kane

14 maart 2018 18:00

Tottenham zag afgelopen weekend Harry Kane uitvallen, noem dat gerust maar een klein drama. Gelukkig hebben 'The Spurs' intussen goed nieuws gekregen over hun goaltjesdief want hij zou volgende maand al kunnen hervatten, de schade valt dus relatief goed mee.

De 24-jarige spits die dit seizoen al 24 keer scoorde in 29 matchen pikkelde op het veld van Bournemouth (1-4 winst) al na ruim een halfuur naar de kant. Een enkelblessure en dus hielden ze bij Tottenham hun hart vast. Een lange inactiviteit van de topspits kan de ploeg van Toby Alderweireld, Mousa Dembélé en Jan Vertonghen immers missen als kiespijn.

Maar zie, vandaag pakt de Londense club al uit met een hoopgevende update over de blessure van topschutter Kane. De blonde Engelse international zou volgende maand al kunnen hervatten met de groep.

Dat betekent wél dat hij enkele afspraken mist. Zo zal hij er komend weekend niet bij zijn in de kwartfinales van de FA Cup tegen Swansea en ook de oefeninterlands met Engeland tegen Nederland (23 maart) en Italië (27 maart) komen te vroeg.  

Glenn Bogaert

Premier League \\ Tottenham
 
 
Reacties.