Het gaat snel voor Celien Guns: "Iedereen heeft talent, maar je moet er iets mee doen"

15 maart 2018 23:00

Celien Guns is nog steeds geen twintig jaar jong, maar heeft al veel groeiprocessen doorgemaakt. In haar tweede seizoen bij OH Leuven komt ze steeds meer tot bloei.

Ze stond al een paar keer in ons team van de speeldag, ze mocht ondertussen al met de Red Flames mee naar de Cyprus Cup en ze speelt steevast haar wedstrijden in de Super League.

"Bij Lierse was het knokken en veel bijleren, maar ik was toen nog erg jong en het was erg moeilijk om in de ploeg te komen in een erg sterke groep. Dat was heel moeilijk om daar een basisplaats te veroveren."

Vertrouwen

"Bij OH Leuven ben ik een beetje opengebloeid en heb ik mijn speelkansen genomen. Bij Lierse was ik niet meer helemaal gelukkig, dus was het een ideaal moment om die stap te zetten. Ik wilde opnieuw vertrouwen tanken."

"Ik ben nog steed jong, maar ik heb ook nog veel punten waar ik kan op verbeteren. Iedereen die bij de high potentials zit of de Red Flames heeft talent, maar je moet er ook iets mee doen. Het is nu aan mij om hard te werken om zover mogelijk te raken."

Aernout Van Lindt

Dames OHL \\ Standard de Liège
 
 
Reacties.