Bekerfinale op de helling? "De schande nabij"


Foto: © photonews 17 maart 2018 14:44

De Beker van België gaat dit seizoen tussen Racing Genk en Standard. In een gure wind en met mogelijk sneeuw op zaterdagavond zou het wel eens een bijzonder sfeertje kunnen worden. Of gaat de finale alsnog niet door?

Er zijn al flink wat wedstrijden afgelast voor dit weekend door sneeuw en vriesweer, maar tot op heden is de bekerfinale niet in gevaar. Toch maken diverse leden van de KBVB zich volgens La Dernière Heure zorgen over de staat van de grasmat.

Schande nabij

Daar ligt sinds gisteren een zeil op - waardoor de bekerfinalisten ook niet konden/mochten trainen in het Koning Boudewijnstadion. Het weer in Brussel zou wel eens ferm roet in het eten kunnen gooien zaterdagavond. Lichte vriestemperaturen zouden door de gure wind voor gevoelstemperaturen van -15 graden Celsius kunnen zorgen.

"Ik lach me een kriek als de bekerfinale niet kan doorgaan, maar eigenlijk is het zielig", is Jacky Mathijssen kritisch in Het Belang van Limburg. "Wat als het begint te vriezen zaterdagavond? Het is de schande nabij. Club moeten investeren in veldverwarming, maar de overkoepelende instantie ..."

Beker van België \\ KRC Genk \\ Standard
 
 
 
Reacties.