"Carcela demonstreerde waarom hij een vedette van provinciaal allooi is, in het buitenland kreeg hij geen poot aan de grond"

18 maart 2018 21:23

Veel verontwaardiging over de manier waarop Mehdi Carcela gisteren op iets te arrogante manier het veld verliet bij zijn wissel. De 28-jarige winter van Standard nam rustig de tijd om zijn eigen applausvervanging te orkestreren en dat zette kwaad bloed bij heel wat mensen die de finale volgden.

Ook Jan Mulder vond het gedrag van Carcela maar niks en liet dat gisteravond ook duidelijk blijken na afloop van de match. De Nederlandse analist zat immers aan tafel bij Karl Vannieuwkerke om de bekerfinale te analyseren. Ook in een column voor HLN komt de ex-spits van Anderlecht met de scherpe pen en tong nog eens terug op het shownummertje van de Marokkaanse international. 

"Carcela gedraagt zich als een ontevreden kind. Niets lukt en de scheidsrechter krijgt de schuld. In het zicht van de overwinning gunt Sá Pinto hem een publiekswissel. Carcela demonstreert dan waarom hij een vedette van provinciaal allooi is. In het buitenland kreeg hij geen poot aan de grond, maar terug in de schoot van de Luikse familie speelt de linkspoot weer aardig en dat wil Carcela weten ook: hij neemt afscheid met een kleine ereronde, een soort pirouette op de vierkante meter, armpjes in de lucht. Tergend langzaam. Niet van het veld af te krijgen. Buiten de lijnen aangekomen, wandelt Carcela provocerend langs de bank van Genk", foetert Mulder. 

Glenn Bogaert

Beker van België \\ KRC Genk \\ Standard
 
 
Reacties.