Jürgen Klopp in de wolken met zijn Egyptische tovenaar, maar: "Ik denk niet dat 'Mo' Salah vergeleken wil worden met Messi"


Foto: © photonews 18 maart 2018 11:37

28 goals in 20 matchen, Mohamed Salah kan uitpakken met geweldige statistieken na zijn fenomenale prestatie van gisteren tegen Watford. Als manager zou je voor minder in de wolken zijn met zo'n topper, nietwaar Jürgen Klopp?

De (flank)aanvaller uit Egypte is momenteel de beste schutter van de Europese topcompetities, hij doet zelfs beter dan Lionel Messi. Maar een vergelijking is natuurlijk van de pot gerukt, dat vindt ook de trainer van Liverpool: "Ik denk dat Mohamed op de goeie weg is, maar ik denk niet dat hij of iemand anders wil vergeleken worden met Messi. Het voelt aan alsof die nu al 20 jaar of zoiets doet wat hij doet. De laatste speler die ik ken die zo'n invloed had op een team is Diego Maradona." 

Salah is voor alle duidelijkheid Salah, geniaal beslissend op zijn eigen manier: "Hij is fantastisch bezig, daar bestaat geen twijfel over. Als je het talent heb, moet je dat op een constante en consistente manier tonen en hij is écht heel goed. Hij is een enorm belangrijke speler voor de ploeg. De ploegmaats vinden het ook geweldig om met hem samen te spelen. Zijn vier goals zijn formidabel en toch vrij uitzonderlijk. Zijn totale prestatie was trouwens alweer schitterend."

Premier League \\ Liverpool FC \\ Watford
 
 
 
Reacties.